Thursday, August 1, 2013

raya! raya! raya!



assalamualaikum:)

lagi beberapa hari je lagi kita nak smbut raya,macam2 perasaan yg hadir lm hati ni..huhu. excited terlebih pun ada, sedih pun ada. yelaa, bukannya selalu kita nk jumpa bulan Ramadhan ni. setahun sekali je. bulan yang berkat dan penuh rahmat~.
em,bagi cikyuyue, tahun ni da masuk tahun kedua cikYuyue menyambut puasa di perantauan..perantau lah sgt kan padahal lam Msia je haa.hihi. tapi sedih jugak taw, tak bpuasa dgn family terchenta. tapi Alhamdulillah, i still have my sister and my aunt,uncle here,don't forget my friends too! weekend cikyuyue balik umh uncle and bbuka puasa ngn dorg, so takde la rasa sayu sgt kn:) so,bagi kwn2 yang senasib ngn Cikyuyue, jgn sedih, masih ada yg mengalami keadaan sprt awk. xmo sedih2 taw. nanti tak cute;p.

so far macam mana dgn persiapan raya korang? ada yg tempah baju lip lap lip lap ke? beli kasut raya 3-4 inch? hehe. tapi situation mcm ni biasa la kan,virus raya tiba lagi lah katakannn..huhu. cikyuyue pulak biasa2 je persiapannya. call mama,,mama ckp baju bru siap sepasang,huhu. takpe lah mama, da syukur da tu. cmni lah nasib anak tukang jahit. hihi:D tahun ni cikyuyue sampai kt kampung insyaallah malam raya. sobs! sobs! sedeyyy..waaaaaa;'(. doakan cikyuyue selamat sampai k kwn2:)

last but not least, cikyuyue nak ucapkan:

SELAMAT HARI RAYA!
 jaga diri lelok, jgn main mercun( nanti kurang wang hantaran.hihikk)
have a safe journey!
assalamualaikum:)

3 comments:

  1. Tiba2 tak sabar pulak nak blk kg...apa2 selamat menyambut hari raya untuk cik yuyue...

    ReplyDelete
  2. Tiba2 tak sabar pulak nak blk kg...apa2 selamat menyambut hari raya untuk cik yuyue...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari jgk bt awk:)
      hv a safe journey. nt raya bley kasik duit raya kt cikyuyue.ihiks!;)

      Delete

tinggalkan Nota Cinta anda,,terima kasih daun keladi...