Thursday, August 1, 2013

assalamualaikum :)

lately, korang perasan tak cikyuyue ni byk masuk contest n segmen yg dianjurkan oleh rakan blogger? huhu.
just one entry yang cikyuyue tulis.weheheheee! teruk betol kan? cikyuyue bukan apa, da lama tak join contest2 ni sume,haa.. lagi2 di bulan ramadhan yg berkat ni, mana la taw kot2 ad rezeki cikyuyue..aminn:).
di samping dapat support blogger2 yg rajin anjurkan contest2 ni sume. chaiyok! and all the best friends!

best jugak sekali sekala masuk contest ni suma. just this 2 weeks,cikyuyue tak busy sgt. Nanti after raya,,,,,,, wahhahaha! bersedia lah korang tuk merindui cikyuyue (ceh! bajetttt)..sebab after raya ad exams, busy with classes,assigments and byk2 lg la yg student kena buat. you all pun faham knnn:) next week pun still ad dua presentation. wish me luck k!

KLIK Isi tabung satu:D

i

2 comments:

  1. Replies
    1. mekaseh..gd luck jgk tuk awk:) do the best in all things you do:)

      Delete

tinggalkan Nota Cinta anda,,terima kasih daun keladi...