Thursday, March 28, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara



MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

giveaway for today guyss!

cik yuyue pon baru first time jumpa blog Mak dara ni and tup2 trus join "award" ni..hehe..rezeki ad dimana-mana la katakannn..hihik!
so,sesape yang blm join lg "award" ni,,jom la join skali:)

apa yg menarik??

HADIAH DITAJA OLEH 30 ORG BLOGGER!!!!
sebanyak 60 hadiah yg ada. 

awak dan awak serta awk berpeluang memenangi nyaa..haaaa,, best x?? 
syarat-syaratnya mudah aje dehh..
nk taw..


PENAJA>>


TAG>>


7 comments:

  1. Assalamualaikum, awak kena tag di sini:

    http://boladuri.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-penggal-ke-2-review-blog.html

    ---> ^_^

    ReplyDelete
  2. terima kasih Cik Yuyue kerana sudi join GA Mak Dara ini..Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  3. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  5. Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #55 salam kenal. :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete

tinggalkan Nota Cinta anda,,terima kasih daun keladi...